Hlavní obsah

Dceru své družky stokrát znásilnil, dostal deset let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Odvolací pražský vrchní soud se ve čtvrtek poslal na deset let za mříže osmačtyřicetiletého Karla Brázdu, který zneužíval a znásilňoval dceru své bývalé družky. Již v červnu mu za to pražský městský soud udělil desetiletý trest.

Článek

Muž dívku původem z Ukrajiny údajně znásilňoval od jejích deseti let. Vyhrožoval jí, že pokud něco vyzradí, bude se muset vrátit do vlasti.

Podle prvoinstančního soudu Brázda děvče znásilnil nejméně stokrát. Přestože údajné pohlavní zneužívaní trvalo tři roky, matka o něm prý nevěděla, protože celé dny trávila v zaměstnání. Případ byl odhalen až téměř rok poté, co partnera vyhodila z domu. Dívka se svěřila známé a ta to řekla její matce.

Brázda se u soudu hájil tím, že se mu bývalá družka mstí a vše si vymyslela. Podle znalců z oboru psychologie, psychiatrie a sexuologie však muž trpí adolescentofilií. Dívku údajně také sledoval při mimoškolních aktivitách. Po rozchodu s družkou dále posílal její dceři textové zprávy. Podle obžaloby byly často vulgární a se sexuálním podtextem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám