Hlavní obsah

Mezi Radotínem a Smíchovem zabil vlak člověka

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pondělí ráno se na okraji Prahy stalo železniční neštěstí, při kterém jeden člověk zemřel. Projíždějící vlak srazil muže mezi Radotínem a pražským Smíchovským nádražím. Muž podlehl na místě smrtelným zraněním.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Článek

"Dvanáct minut před devátou hodinou jsme dostali oznámení o neštěstí, které se stalo na úrovni konečné tramvají. Muž, ročník 1962, zemřel na místě,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Doplnil, že okolnosti neštěstí policisté nyní vyšetřují. Dráha musela na trati omezit provoz. Jan Kučera z Drážní inspekce uvedl, že se nehoda stala v místě veřejnosti nepřístupném. Vlaky jezdily jen po jedné koleji.

Kučera později informoval, že se jednalo pravděpodobně o sebevraždu. Dopoledne se podařilo provoz obnovit po obou kolejích.

Další problémy řešili železničáři na opačném konci Prahy. V Úvalech u narazil vlak do zařízení, kterí slouží k opravě železnice. Vlaky zde také jezdily jen po jedné koleji.

Reklama

Výběr článků

Načítám