Hlavní obsah

Host vracející se z toalety přepral v ostravském baru lupiče

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

V noci na pondělí přepadl 30letý muž se zbraní v ruce bar v Ostravě - Zábřehu. Útočník údajně v zábavním podniku i vystřelil, nakonec ho zadrželi hosté baru. Podle informací policie nebyl při přepadení nikdo zraněn.

Článek

Informaci potvrdila v pondělí mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Kriminalisté případ zatím vyšetřují jako loupež, pachateli hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Policisté ale nevyloučili možnou změnu kvalifikace případu.

"Muž vstoupil do baru kolem půl třetí ráno a chtěl po servírce vydat hotovost. V té chvíli bylo uvnitř sedm hostů. Těm nařídil, aby si lehli na zem a odevzdali mu své mobilní telefony. Jeden z hostů se ale po chvíli vracel z toalety a odmítl uposlechnout výzvy útočníka a na zem si nelehl,“ řekla mluvčí policie Holčáková.

Na to uštědřil útočník muži ránu do obličeje. „Napadený muž vyzval ostatní k zadržení útočícího muže a sám se ho pokusil zadržet. Ostatní mu pak pomohli nebezpečného muže zadržet,“ doplnila mluvčí s tím, že pachatel skončil na policejní služebně.

Reklama

Výběr článků

Načítám