Hlavní obsah

Zásah policie při zatýkání dvou mužů u Nuselského mostu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté zadrželi v pondělí v Praze u Nuselského mostu dvojici mužů jedoucí v luxusním vozu BMW. Oba jsou podezřelí ze spáchání závažné trestné činnosti. Podle Novinek muži patří do gangu, který kradl automobily a svou činnost maskovali činností obchodní firmy.

Článek

„V rámci cíleného pátrání prověřili policisté před nimi jedoucí vozidlo při jízdě po Nuselském mostě. V databázi zjistili, že se jedná o kradený vůz,“ řekl Novinkám k zásahu mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Bližší informace neměl k dispozici.

Podle dostupných informací Novinek se ale nejedná o zadržení běžných zlodějů vozidla. Kriminalisté sledovali činnost gangu delší dobu. Muži údajně kradli vozidla, což měli zakrývat firmou na odtah vozidel po nehodách. Nyní se podařilo zadržet přímo šéfy gangu.

Zásah provedli policisté mezi Nuselským mostem a vjezdem do Legerovy ulice, hlídky vůz zablokovaly v pravém jízdním pruhu. Po krátké chvíli přijeli na místo také kriminalisté. Policisté muže vyvedli z vozu, s rukama opřenýma na autě pak čekali na převedení do služebních vozidel policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám