Hlavní obsah

Řidička nepřežila náraz do stromu, dvouleté dítě se těžce zranilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žandov

Šestačtyřicetiletá řidička nepřežila v sobotu odpoledne havárii na Kutnohorsku, když se svým autem narazila do stromu. V autě s ní cestoval také dvouletý chlapec, který utrpěl vážná zranění a musel být převezen do pražské nemocnice v Krči. ČTK to řekl mluvčí kutnohorské policie Daniel Votroubek.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Záchranáři byli na místě první, ale museli čekat až na místo dorazí hasiči, protože oba pasažéři byli v autě zaklínění," řekla ČTK mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková. Žena utrpěla při nehodě mnohočetná zranění, lékař mohl pouze konstatovat její smrt. "Dítě bylo při vědomí a plakalo, lékař však měl podezření na vážný úraz z hlavy, proto byl nařízen letecký transport do Prahy," dodala mluvčí.

Nehoda se stala na křižovatce u obce Žandov. "Řidička vyjela ze zatím nezjištěných příčin ze silnice a narazila do stromu," řekl Votroubek s tím, že policie okolnosti nehody stále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám