Hlavní obsah

Mladý řidič seat nezvládl, po nárazu zemřel spolujezdec

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Smrtí třiadvacetiletého muže skončila v noci na neděli nehoda mezi Dlouhou Loučkou a Ondřejovem na Bruntálsku. K tragedii došlo krátce po půlnoci, když mladý řidič nezvládl průjezd zatáčky a v příkopu narazil do stromů.

Článek

„Devatenáctiletý řidič Seatu Ibiza zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky a po projetí levotočivé zatáčky dostal smyk. Ten nezvládl a přejel do levé poloviny silnice, kde přejel až do hlubokého příkopu. Tam narazil do dvou stromů a převrátil se na střechu,“ popsala nehodu bruntálská policejní mluvčí Pavla Tušková.

Oběť jela s šoférem podle policistů zřejmě ve voze. „Zranění muže byla neslučitelná se životem,“ dodala s tím, že řidič se při nehodě zranil jen lehce.

„Vzhledem ke zranění však nebylo možno provést dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, a tak mu byla odebrána krev v nemocnici,“ objasnila Tušková. Příčiny a okolnosti nehody policisté stále šetří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám