Hlavní obsah

Plameny zničily country hospodu v jižních Čechách

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaplice

V Netřebicích v jižních Čechách shořela v noci na středu hospoda. Škodu hasiči předběžně odhadli na dva milióny. Plameny toho z objektu, postaveném v country stylu, příliš nenechaly. Okolnosti vzniku požáru nyní zjišťují vyšetřovatelé.

Článek

Hasiči se o požáru dozvěděli před druhou hodinou ráno, na místo vyrazily postupně čtyři jednotky. Jako první na místo dorazila cisterna profesionálních hasičů z Kaplice. Posádka zjistila, že se jedná o hospodu upravenou do country stylu, která nebyla v poslední době v provozu.

"V okamžiku příjezdu jednotek byla plameny zachvácena střecha objektu. Velitel zásahu si vyžádal další posilovou jednotku. Celkem u požáru zasahovalo sedm požárních automobilů,“ řekla mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Hasiči dohašovali požár až do středečního rána. Policisté museli dopravu u požáru řídit kyvadlově. Škodu předběžně vyšetřovatelé vyčíslili na dva milióny korun. Příčina vzniku ohně je zatím neznámá.

Reklama

Výběr článků

Načítám