Hlavní obsah

Smrtelná nehoda blokovala dálnici D1 u Velkého Meziříčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava
Aktualizováno

Tragická nehoda kamiónu a osobního auta se smrtelnými následky v pátek ráno zablokovala dálnici D1 na 146. kilometru ve směru na Brno. Informovalo o tom Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). Jeden pruh dálnice byl zprůjezdněn v 9:14. Před 10:00 byl zprůjezdněn i druhý pruh.

Článek

Nehoda se stala po páté hodině ráno v místě s dopravním omezením. Při srážce byl v osobním autě zraněn pětapadesátiletý Slovák na místě spolujezdce, který následkům zranění podlehl.

"Přes snahu záchranářů se muže nepodařilo oživit, jeho zranění nebyla slučitelná se životem," řekl primář záchranářů na Vysočině Miroslav Havlík. Pětatřicetiletý řidič utrpěl lehčí zranění, záchranáři jej  převezli do Fakultní nemocnice v Brně - Bohunicích.

V 09:14 Ředitelství silnic a dálnic oznámilo, že byl zprovozněn jeden jízdní pruh ve směru na Brno a kolona auta dlouhá asi 13 km se začala pomalu rozjíždět. Předtím museli používat objízdnou trasu, kde byl hustý provoz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám