Hlavní obsah

Cyklista podlehl zraněním po srážce s autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava
Aktualizováno

Sedmašedesátiletý cyklista zemřel v sobotu večer v Opavě po srážce s osobním autem. Důchodce utrpěl zranění, kterým na místě podlehl.

Článek

Nehoda se stala okolo 22:00. Osobní automobil cyklistu srazil v Mostní ulici. Hned po nehodě se zraněnému muži snažili pomoci svědkové kolize.

"V okamžiku, kdy na místo dorazili záchranáři, byl pacient v bezvědomí. Došlo u něj k selhání dechu i srdeční činnosti," řekl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Dodal, že cyklista utrpěl vážná zranění hlavy a mozku, hrudníku a končetin.

"I přes veškerou snahu záchranářů nakonec na místě podlehl," doplnil.

„Jednapadesátiletý řidič osobního vozidla chevrolet podle svých slov jel po ulici Mostní a v křižovatce s ulicí Wolkerovou mu znenadání sjel z chodníku do cesty cyklista,“ řekl Právu mluvčí opavské policie René Černohorský s tím, že cyklista utrpěl zranění neslučitelná se životem. Policisté žádají svědky nehody, aby se přihlásili na linku 158. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám