Hlavní obsah

Maskovaní lupiči přepadli na Zlínsku bar a čerpací stanici

Novinky, ČTK, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínsko

Policie marně pátrá po neznámých maskovaných a ozbrojených pachatelích, kteří v noci z pondělí na úterý přepadli na Zlínsku bar a čerpací stanici. Případy spolu podle všeho zřejmě nesouvisí, uvedla zlínská policejní mluvčí Jana Bartíková.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

V prvním případě neznámí maskovaní pachatelé s pistolemi vnikli okolo druhé hodiny ranní do objektu slušovického baru, kde svázali dvě číšnice a sebrali veškeré peníze.

Ve stejnou dobu jiný muž ozbrojený nožem přepadl čerpací stanici v Napajedlích na Zlínsku, odkud sebral denní tržbu. Při obou incidentech si pachatelé odnesli několik desítek tisíc korun.

"Policisté na místě zajistili stopy a po nebezpečných mužích pátrají," uvedla Bartíková. Pokud budou uznáni vinnými, hrozí mužům až deset let vězení.

Zlínští policisté v letošním roce vyšetřovali již okolo 70 loupežných přepadeních. "Objasněnost této trestné činnosti je poměrně vysoká, dosahuje až 70 procent," uzavřela Bartíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám