Hlavní obsah

Syn Cyrila Svobody havaroval na motocyklu, jeho stav je vážný

Právo, Novinky, Petr Nový, Oldřich Danda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Syn předsedy KDU-ČSL Cyrila Svobody v noci na čtvrtek havaroval v Praze. Při jízdě na malém skútru narazil do tramvajového ostrůvku na pražském Karlově náměstí. Ve vážném stavu byl převezen do nemocnice.

Článek

„Vyhýbal se automobilu a zavadil o tramvajový ostrůvek,“ informoval ve čtvrtek Cyril Svoboda Právo s tím, že stav syna je po nehodě vážný.

Havárie se podle policie stala krátce před půl jednou ráno. „Havaroval řidič malého skútru. Okolnosti havárie nyní vyšetřují dopravní policisté,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Doplnil, že řidiče odvezla do nemocnice v bezvědomí záchranná služba. „Policisté si od lékařů vyžádali výsledky odběru krve, aby mohli prověřit případné požití alkoholu před jízdou,“ doplnil Hulan.

"25letý muž utrpěl poranění hlavy a byl převezen do Všeobecné fakultní nemocnice,“ řekla k nehodě mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Svobodovi mají čtyři syny. Svobodova žena Věnceslava je neuroložka, dlouhá léta pracovala v nemocnici v Krči, nedávno si zřídila vlastní ordinaci.

Reklama

Výběr článků

Načítám