Hlavní obsah

Pantoflový lupič z Palladia se viděl v televizi a přišel se udat

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Lupič, který ve čtvrtek vyloupil pobočku jedné z bank v pražském obchodním centru Palladium na Náměstí republiky, se ve čtvrtek sám přihlásil policistům. Stalo se tak poté, co se viděl na záběrech v televizi a usoudil, že už se nemá kde skrývat.

Článek

Policistům se přišel sám přihlásit na jedno z pražských oddělení. „Bohužel jsme u něj už nenašli ani korunu, všechny peníze prohrál v automatech,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Policisté již během čtvrtečního vyšetřování loupeže zjistili, že lupič, který si pro peníze přišel v pantoflích a vyhrožoval výbušninou, je z Kolínska. „44letý muž už byl za podobnou trestnou činnost dříve odsouzen. Je bez zaměstnání a s velkou oblibou navštěvuje podniky s výherními automaty,“ doplnila Miklíková.

Při loupeži si vzal od pracovníka na přepážce hotovost a podařilo se mu nepozorovaně odejít z budovy. Pak se ztratil v ulicích města. Policisté při pátrání požádali o pomoc média a veřejnost. Podle dostupných informací se muž viděl večer v televizi a rozhodl se, že se policistům sám vzdá.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám