Hlavní obsah

Matku zavražděných dětí z Blatnice poprvé vyslýchala policie

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjov

Devětadvacetiletá matka dětí, které byly minulý týden zavražděny v Blatnici pod Svatým Antonínkem na Hodonínsku, se v pondělí před polednem podrobila prvnímu důkladnému policejnímu výslechu.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Místo činu krátce po zabezpečení policií

Článek

Podle primáře kyjovského oddělení ARO Luďka Šimečka, kde se výslech konal, byl stav ženy stabilizovaný už před víkendem. Byla dokonce schopna i transportu do brněnské vazební věznice, nicméně k výslechu došlo až dnes dopoledne.

Jak Šimeček předpokládá, bude žena ještě dnes zřejmě obviněna z vraždy svého sedmiletého syna a dvouleté dcery. "Po sdělení obvinění bude přeložena do nemocnice ve vazební věznici v Brně - Bohunicích. Zdravotní stav pacientky převozu nebrání,“ uvedl primář.

Děti byly ubodány minulý týden ve středu odpoledne v době, kdy byl jejich otec v práci. Matka dětí pak zřejmě sama zavolala záchranku. Ta však z místa odvezla s bodnými ranami už pouze ji. Dětem již nebylo pomoci. Příčina tragédie v navenek pohodové rodině však zůstává stále zahalena tajemstvím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám