Hlavní obsah

Nejčernější víkend na silnicích přinesl již 13 mrtvých

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tento víkend je dalším, který se zapíše do statistik nejčernějším písmem. Při dopravních nehodách nebo neštěstích na železnici zatím zahynulo v Česku již 13 lidí. Je to nejtragičtější sobota a neděle od začátku letošního roku. Zatím poslední nedělní obětí je jednasedmdesátiletá žena, která zemřela při dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Janov a Růžová na Děčínsku.

Článek

Zraněním v neděli podlehli dva lidé na středočeských silnicích, pravděpodobně na infarkt zemřel v neděli ráno po nehodě řidič u Podbořan na Lounsku. V Lovosicích zahynul cyklista po srážce s motocyklem, zatím poslední nedělní obětí je motorkář, který zemřel po srážce s autem na Českokrumlovsku. V sobotu si nehody a neštěstí vyžádaly životy šesti osob.

Čtyřiadvacetiletá řidička osobního automobilu zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládla průjezd pravotočivou zatáčkou v noci na neděli mezi Neratovicemi a obcí Korycany. Narazila do pevné zděné překážky u silnice a na místě zemřela.

Druhá vážná nehoda se stala v neděli dopoledne u Buštěhradu. Jednasedmdesátiletý německý řidič jedoucí po silnici R7 sjel se svým mercedesem na soukromý pozemek, kde havaroval. Na následky zranění zemřel, jeho manželka skončila se zraněním v nemocnici.

Zemřel také cyklista

U Slunečné na Českokrumlovsku v neděli přišel o život motocyklista při srážce osobního auta s motocyklem. Nehoda se stala po 16:00 na silnici Volar do Českého Krumlova.

Další nedělní obětí je cyklista, který zemřel v Lovosicích na křižovatce na Lukavec po střetu s motocyklem. Spolujezdkyně motorkáře byla při nehodě těžce zraněná.

V sobotu zemřeli dva lidé při střetu vlaku s autem v Chomutově. [celá zpráva]

Svým zraněním podlehl také muž, kterého v sobotu po poledni u Pardubic srazil projíždějící rychlík. Další dva mrtvé si vyžádala srážka dvou aut u Hradešic na Klatovsku. [celá zpráva]

Šestou obětí sobotních dopravních nehod byla starší žena, která zemřela při nehodě u Dobrušky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám