Hlavní obsah

Šestnáctiletý mladík žádal sexuální uspokojení po ženě s kočárkem

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Svůj sexuální chtíč neudržel v úterý odpoledne pod kontrolou teprve 16letý mladík v Brně. Postupně přepadl u řeky Svitavy a následně v zahradě domku dvě ženy, po kterých chtěl sexuálně uspokojit. Vždy ho ale někdo vyrušil, a tak své úmysly nezrealizoval. Policisté ho nakonec zadrželi.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Policisté mladého násilníka zadrželi.

Článek

Po třetí hodině jel mladík na kole po cyklostezce podél řeky Svitavy u ulice Gargulákova. "Zřejmě mu padla do oka 34letá maminka s kočárkem. Ženu přepadl a nutil ji, aby ho sexuálně uspokojila. V jeho jednání ho naštěstí vyrušil kolemjedoucí cyklista a násilník utekl,“ řekla mluvčí policie Andrea Procházková.

S neúspěchem se ale nespokojil a po deseti minutách zaútočil podruhé. "Ve Skopalíkově ulici přelezl plot a v zahrádce se pokusil přinutit k orálnímu sexu 77letou paní. I v tomto případě ho vyrušil všímavý občan, který zavolal policii,“ doplnila Procházková.

Hlídka po chvilce pátrání mladíka spatřila, jak před nimi utíká. Policistům se ho ale podařilo zadržet a předvést na služebnu. "Muže bude zřejmě čekat obvinění za trestný čin znásilnění ve stádiu pokusu,“ uzavřela Procházková.

Reklama

Výběr článků

Načítám