Hlavní obsah

Vůz městské policie narazil do zábradlí, dva strážníci zraněni

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vážná dopravní nehoda služebního vozu pražské městské policie se stala v noci na čtvrtek v Praze. Po kolizi v Zenklově ulici v Praze 8 byli dva policisté zraněni, jednoho ve vážném stavu převezla sanitka do nemocnice na Vinohradech.

Článek

"Autohlídka vyjížděla před půl jedenáctou večer k případu po tísňové výzvě na lince 156. Při jízdě na majáky po tramvajovém pásu narazil Volkswagen Transporter do dělícího zábradlí,“ řekla Novinkám mluvčí pražské městské policie Radka Bredlerová.

Ve voze jeli čtyři strážníci, dva byli zraněni. "Přibližně 35letý muž měl vážné poranění hlavy, lékař mu musel zajistit dýchací cesty a připojit ho na umělou plicní ventilaci,“ řekla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Doplnila, že ve vážném stavu byl zraněný strážník převezen do vinohradské nemocnice v Praze. Na místě byl zraněn i druhý strážník, jeho poranění ale nebylo vážné. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Po nehodě se dostal kameraman TV Prima pracující na místě do sporu se zasahující strážnicí městské policie. Zatímco novinář v rámci své práce natáčel pomoc záchranářů u nehody, snažila se mu strážnice v natáčení zabránit.

Reklama

Výběr článků

Načítám