Hlavní obsah

Chtěli uloupit pokladnu, pobodali majitele herny

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Dvě bodné rány do břicha a hrudníku utržil ve čtvrtek před devátou hodinou ráno v herně v restauraci Meteor v Krymské ulici v Karlových Varech - Tuhnicích její 25letý majitel. S nožem v ruce muže z Vietnamu přepadli dva pachatelé ve věku 34 a 46 let, které policie už několik hodin po přepadení zadržela.

Článek

„Dva muži se pokusili odcizit příruční pokladnu, a při tom byli vyrušeni majitelem herny,“ uvedla mluvčí západočeské policie Martina Kohoutová. Podle informací Práva došlo mezi lupiči a Vietnamcem k potyčce, při které pachatelé použili nůž. „Pachatelé nakonec z herny utekli bez pokladny,“ dodala Kohoutová.

„Mladý Vietnamec leží na jednotce intenzivní péče karlovarské chirurgie,“ uvedla mluvčí Karlovarské krajské nemocnice Zdenka Marková. „Utrpěl bodná a řezná poranění,“ konstatovala Marková s tím, že mladý cizinec je ve stabilizovaném stavu. „Ovšem ještě probíhají další vyšetření,“ dodala.

Policie pachatele brzy dostihla. „Mladší muž z Karlových Varů byl několik minut po činu zadržen policisty. Starší muž z malé obce severního Plzeňska se po několika hodinách sám přihlásil na policii,“ prozradila Kohoutová.

„Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení, oba pachatelé skončili v policejní cele a s největší pravděpodobností bude podán návrh státnímu zástupci na vzetí do vazby,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám