Hlavní obsah

Mezi Prahou a Paříží se ztratil kamión i s řidičem

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VSETÍN/BEROUN

Netradiční případ zaměstnal v závěru ledna policisty na Vsetínsku a Berounsku. Důvodem byl ztracený kamión na cestě z Prahy do Paříže, který však do cílového města nedorazil. Nakonec policisté našli vůz v pořádku u Berouna i s opilým řidičem.

Článek

Na policisty se obrátil pracovník vsetínské firmy s tím, že jejich kamión zmizel i s řidičem na trase Praha - Paříž, kam v pondělí 26. ledna nedorazil. Kontaktní mobil na řidiče sice zvonil, ale nikdo ho nezvedal. Proto dostala firma strach, že se cestou něco přihodilo.

Rozjelo se proto pátrání po tahači Mercedes a jeho 45letém řidiči. Policistům pomohla možnost vyhledávání polohy mobilního telefonu. Policisté zaměřili přístroj v Loděnicích u Berouna a požádali své kolegy v tomto místě o pomoc.

"Berounští policisté skutečně na místě odstavený kamión našli. Úspěšní byli i s řidičem, který posilněný alkoholem v tahači spal. Policisté mu naměřili 2,3 promile alkoholu. Nyní se zjišťuje, zda byl převážený náklad poškozený, nebo ne,“ řekla mluvčí policie Ludmila Brousilová.

Reklama

Výběr článků

Načítám