Hlavní obsah

Výpadovku z Jihlavy na Vídeň ucpala hromadná nehoda

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIHLAVA

Hromadná nehoda čtyř aut zkomplikovala v pátek odpoledne dopravu na frekventované výpadovce I/38 z Jihlavy na Znojmo a Vídeň. Krátce po půl čtvrté odpoledne se před obcí Rančířov srazily kamión, mikrobus a dvě osobní auta. Jeden člověk byl při nehodě zraněn.

Článek

Podle operační centrály policistů z Vysočiny byla nehoda nahlášena v 15:32, bližší údaje však vzhledem k trvajícímu vyšetřování nebylo možné získat.

„Nehoda zablokovala silnici v obou směrech na hodinu. Policisté pak dopravu zhruba do půl šesté pouštěli kyvadlově, poté musela být znojemská výpadovka opět uzavřena kvůli vyproštění havarovaných aut,“ řekl Právu operační důstojník. Jak uvedla mluvčí hasičů Petra Musilová, zraněného člověka museli z mikrobusu vyprostit hasiči.

Ředitel zasahující zdravotnické záchranky Lukáš Kettner uvedl, že jeden muž utrpěl při nehodě poranění hrudníku a pánve a s podezřením na krvácení do břicha byl převezen do jihlavské nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám