Hlavní obsah

Dvanáct havarovaných aut zastavilo dálnici D1 u Brna

Právo, Novinky, pno, jac

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VYŠKOV
Aktualizováno

Hromadná dopravní nehoda dvanácti osobních automobilů se stala v pátek ráno na 212. kilometru dálnice D1 za Brnem směrem na Vyškov. Na místě zasahují policisté, hasiči i záchranáři, karambol se naštěstí obešel bez vážnějších poranění.

Článek

Vozy se srazily před osmou hodinou mezi obcemi Holubice a Velešovice na Vyškovsku. Policie po nehodě přistoupila k odklonu dopravy, před nehodou se tvoří dlouhé kolony vozidel. S problémy musí řidiči počítat mezi 210 až 216 kilometrem.

Podle informace mluvčího jihomoravských hasičů, kteří ukončili zásah na místě, na namrzlém úseku havarovaly automobily v obou směrech.

„Ke zranění nedošlo, jsou to jen plechy,“ řekl mluvčí hasičů Jaroslav Haid. Podle jednoho ze svědků je úsek sněhem nafoukaným z polí namrzlý natolik, že i lékařka záchranné služby upadla, když vystupovala z vozu. Na místo byli povoláni silničáři.  

Další nehoda se na dálnici stala na Vysočině. Mezi Velkým Beranovem a Měřínem se převrátilo nákladní vozidlo. Po nehodě po dálnici volně pobíhají prasata. Neprůjezdný je levý jízdní pruh, tvoří se kolony.

Reklama

Výběr článků

Načítám