Hlavní obsah

Zloději ukradli dvě auta ze svatební kolony

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Z kolony svatebních vozidel zaparkovaných ve Stýskalech na severním Plzeňsku ukradli zatím neznámí zloději dvě Škody Octávie. Ke krádeži došlo po obřadu v době, kdy svatebčané s hosty už slavili v restauraci. Jedno z odcizených vozidel patřilo ženichovi, druhé jeho otci.

Článek

Celková škoda se vyšplhala na bezmála tři čtvrtě miliónu korun. Zloději přitom nechali bez povšimnutí luxusnější automobily, které svatební koloně vévodily.

„Po pachatelích krádeže zatím pátráme. Jakým způsobem se jich zmocnili není jasné. Vozidla byla zamčená. Žádné stopy jako například střepy z rozbitého okénka policisté na místě nenašli,“ uvedl policista Josef Aubrecht z Okresního ředitelství policie Plzeň-sever.

Majitelé odcizených vozidel se původně domnívali, že se jedná o svatební žert. Když se ale auta neobjevila a k žertu se nikdo nepřiznal, zavolali policii. Policie vyhlásila pátrání po Škodě Octávia combi černé metalízy s registrační značkou 2PO 37-58 a Škodě Octávia combi stříbrné metalízy 8A3 09-66.

Reklama

Výběr článků

Načítám