Hlavní obsah

Mladý řidič nezvládl nákladní vůz a čelně narazil do dalšího

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOMAŽLICE

Těžká čelní srážka dvou nákladních vozů se stala ve čtvrtek před devátou hodinou ráno na silnici u obce Luženice na Domažlicku. Jeden vůz přejel v zatáčce do protisměru. Dva lidé byli zraněni těžce, jeden lehce.

Článek

Nehoda se stala mezi silnicí první třídy a křižovatkou Draženov - Luženice. Dvaadvacetiletý řidič nákladního vozu Mercedes Benz při projíždění mírné pravotočivé zatáčky vjel s vozidlem do protisměru, kde čelně narazil do protijedoucího nákladního vozidla liaz.

„Těžce zraněni byli 22letý řidič mercedesu a jeho 42letý spolujezdec. Vrtulníkem záchranářů byli oba transportováni do plzeňské nemocnice. 32letý řidič liazu byl při dopravní nehodě zraněn lehce,“ řekla mluvčí policie Vladislava Čejková.

Požití alkoholu před jízdou u něj vyloučila provedená dechová zkouška. U druhého řidiče nemohla být dechová zkouška z důvodu jeho vážného zdravotního stavu provedena, v nemocnici byl zajištěn odběr krve.

Čelní střet odnesli dva lidé těžkým zraněním.

Reklama

Výběr článků

Načítám