Hlavní obsah

VIDEO: Vlak tlačil auto přes sto metrů, řidička nepřežila

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Těžká dopravní nehoda s tragickým koncem se stala v pondělí pozdě večer v Praze 6. Na železničním přejezdu se střetl motorový vlak s osobním vozem. Devastující náraz starší automobil Opel Astra zcela zničil, řidička ve voze nehodu nepřežila.

Článek

Pražští hasiči vyjížděli k neštěstí před jedenáctou hodinou večer do Libocké ulice. K vyproštění vraku osobního vozu z pod vlaku museli hasiči použít hydraulické vyprošťovací zařízení. Zásah komplikoval hustý déšť.

:. Hasiči u tragické srážky na přejezdu. Foto: HZS Praha

Ve voze cestovala řidička, který těžkým zraněním podlehla na místě. Okolnosti srážky vyšetří policisté a pracovníci Drážní inspekce. Proč vjela řidička na přejezd pod vlak, není zatím známé.

:. Hasiči u tragické srážky na přejezdu. Foto: HZS Praha

Podle dostupných informací na přejezdu signalizace fungovala, řidička výstražné znamení pravděpodobně přehlédla. Strojvedoucí sice použil rychlobrzdu, zabránit střetu už ale nedokázal.

:. Hasiči a policisté u nehody. Foto: HZS Praha.

Vlak směřoval z pražského Masarykova nádraží do Kralup nad Vltavou. Nikomu z cestujících se nic nestalo, zraněn nebyl ani strojvedoucí vlaku.

Reklama

Výběr článků

Načítám