Hlavní obsah

Při srážce aut na D5 zemřel člověk, směr na Plzeň byl uzavřen

Právo, Jindra Pašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ
Aktualizováno

Lidský život vyhasl ve čtvrtek na dálnici D5. Při nehodě tří vozů, která se stala před půl třetí odpoledne na kilometru 100,5 ve směru na Plzeň, zemřel řidič peugeotu, nikdo další zraněn nebyl. Nehoda dálnici zablokovala, úsek mezi 108. km exitu Ostrov a 100. km exitu Heřmanova Huť policie uzavřela. Plně zprovoznit úsek se podařilo po téměř čtyřech hodinách kolem 18:30.

Foto: Jindra Pašková, Právo

Jeden z havarovaných vozů

Článek

Na místě zasahovali hasiči a zdravotní záchranáři. Podle předběžných informací policie dostal řidič peugeotu na dálnici zřejmě smyk.

Auto nejprve vyjelo doprava do odstavného pruhu a následně bylo strženo zpět doleva, pod kola projíždějícího auta.

„Došlo ke středu s vozem Hummer, který osobní auto odhodil na středová svodidla,“ informovala mluvčí západočeské policie Jolana Číhová. Oba vozy se zastavily po dalších zhruba 70 metrech.

foto: Mapy.cz/Ondřej Lazar Krynek

Řidič peugeotu zemřel na místě. Podle informací mluvčí západočeské záchranné služby Lenky Ptáčkové se jednalo o 24letého muže. Cestující v dalším voze vyvázli bez zranění, lehce zasažen odlétnutým kusem plechu byl kamión jedoucí v opačném směru na Rozvadov, kterému kus odlétnutého dílu z havarovaného vozu poškodil zrcátko.

Jeden z havarovaných vozůfoto: Právo/Jindra Pašková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám