Hlavní obsah

OBRAZEM: Zběsilá jízda Zlínem, auto na střeše a tři zranění

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLÍN
Aktualizováno

Na hlavní silnici k sídlišti Jižní Svahy ve Zlíně havarovalo ve čtvrtek ráno osobní vozidlo. Podle svědků jel řidič centrem města velmi rychle a agresivně. Zběsilá jízda skončila u rodinného domu, kde se vůz převrátil na střechu. Zraněni byli tři mladí muži, kteří se podle svědků při jízdě hádali a bili.

Článek

„Pod sídlištěm vyjel vůz nejdříve ve smyku přes travnatý středový pás do protisměru, následně se vrátil zpět a havaroval mimo vozovku do břehu a plotu rodinného domu,“ řekl mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.

Nakládání zraněného do sanitky. Foto: HZS Zlínského kraje.

Vystresovaný velký pes

Záchranářům se rychle podařilo dostat z vozu tři zraněné mladé muže, které si do své péče převzali záchranáři a převezli je do nemocnice. Ve voze cestovala také Brazilská fila. Pes byl po havárii vystresovaný a mírně agresivní.

Záchranáři ošetřují jednoho ze zraněných mužů. Foto: HZS Zlínského kraje.

„Hasiči a strážníci městské policie ho snažili držet stranou havárie, aby nedošlo ke zranění záchranářů nebo dalších lidí. Po příjezdu jeho majitelky byl pes odveden,“ doplnil mluvčí hasičů.

Rychlou jízdu zastavil až plot u rodinného domu. Foto: HZS Zlínského kraje

Záchranáři museli při zásahu uzavřít dopravu na sídliště, po dvaceti minutách se podařilo uvolnit jeden jízdní pruh. V místě se vytvořily dlouhé kolony, plný provoz začal fungovat po deváté hodině.

Reklama

Výběr článků

Načítám