Hlavní obsah

Muž se pořezal a skočil z okna. Skončil v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAVÍŘOV

Záchranáři v Havířově zasahovali u druhého pádu z okna během tří dnů. V úterý před polednem vyjížděla záchranka ke čtyřicetiletému muži. Vyskočil z okna ve třetím patře domu. Zřejmě chtěl spáchat sebevraždu. Pád s těžkými zraněními přežil. O jeho život bojují lékaři v havířovské nemocnici.

Článek

"Muž utrpěl vážná poranění," uvedl mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl. Podle něj chtěl muž s největší pravděpodobností spáchat sebevraždu.

"Zasahující lékař při vyšetření muže objevil bodné rány v hrudníku a řezné poranění na zápěstí. Po pádu utrpěl vážná mnohočetná poranění žeber, končetin, hrudníku a vnitřních orgánů," dodal mluvčí.

Záchranáři muži zajistili žilní vstup, dýchací cesty a napojili jej na umělou plicní ventilaci. Pacienta v přímém ohrožení života pak transportovali na urgentní příjem nemocnice v Havířově.

V neděli odpoledne spadla ze sedmého patra jiného domu v Havířově dvouletá dívenka. Malá holčička vylezla na okno v pokoji a zřítila se ve chvíli, kdy byla její matka v kuchyni. I přes snahu záchranářů a lékařů v nemocnici zemřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám