Hlavní obsah

Chtěl ujet strážníkům, v autě měl dvě malé děti

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HORNÍ BŘÍZA

Zkratovitě se zachoval řidič, kterého v úterý chtěla zastavit hlídka strážníků v Horní Bříze na Plzeňsku. Radarovou kontrolu v obci minul osmdesátikilometrovou rychlostí a strážníkům za sebou začal ujíždět. Na zadních sedadlech měl přitom dvě malé děti.

Článek

O události informoval server Katastrofy.com. Strážníci prováděli v obci měření rychlosti, když kolem hlídky projel černý renault skoro osmdesátikilometrovou rychlostí. Hlídka se ihned vydala vůz pronásledovat, řidič ale nereagoval na výstražné zařízení a ujížděl dál.

Strážníkům se po pronásledování auto nakonec podařilo zastavit. Při příchodu k vozidlu zjistili, že se řidič snaží dostat na zadní sedačky, za volant se chtěla dostat spolujezdkyně.

To na strážníky působilo poměrně úsměvně do chvíle, kdy na zadních sedadlech automobilu spatřili dvě malé děti.

"Strážníci posléze zjistili, že má třiatřicetiletý muž zákaz řízení. To vysvětlovalo jeho zkratovité jednání. Celá událost byla předána státní policii,“ řekl vedoucí strážníků v Horní Bříze Petr Skala.

Reklama

Výběr článků

Načítám