Hlavní obsah

Policie zadržela dva muže podezřelé z krádeže 75 miliónů

Právo, Novinky, pno, lž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Policisté ve čtvrtek oznámili, že se jim podařilo zadržet další dva muže, které obvinili v kauze krádeže téměř 75 miliónů korun z vozu bezpečnostní agentury z ledna letošního roku v Hořicích v Podkrkonoší. Podle policie tak došlo při vyšetřování případu k posunu.

Článek

"Policii se podařilo zadržet další dva muže důvodně podezřelé ze spáchání toho trestného činu. Bylo jim sděleno podezření ze spáchání toho trestného činu krádeže a byl podán návrh soudu na uvalení vazby,“ uvedl Pavel Bužga z krajského státního zastupitelství v Hradci Králové.

Zároveň potvrdil, že v kauze krádeže peněz z vozu bezpečnostní agentury Agency of Security Fenix nastal posun, kvůli vyšetřování případu ale nebude státní zastupitelství ani policie k případu podávat další informace.

Znamená to, že v tuto chvíli jsou v této kauze stíhány celkem tři osoby. Od ledna je ve vazební věznici řidič pancéřové dodávky. Bužga neuvedl, zda jsou nově obvinění také pracovníci bezpečnostní agentury.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám