Hlavní obsah

Narkoman při útěku nechtěně přivedl policii až do varny

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIHLAVA

Nečekaně horkou chvíli zažili jihlavští policisté, když měli ve středu dopravit 36letého narkomana na soudem nařízenou ochrannou léčbu. Muž doma policistům vyhrožoval, že spáchá sebevraždu. Muži zákona ho tedy zadrželi, přičemž zároveň objevili varnu a pohřešovanou slečnu z Havlíčkobrodska. Místo péče lékařů tak skončil výtečník v policejní cele.

Článek

Policejní hlídka dorazila ke standardnímu výkonu ve středu dopoledne k rodinnému domu na ulici Zrzavého.

"Muž před policisty vylezl na střechu a hrozil, že skočí dolů,“ uvedla policejní mluvčí Jaroslava Slavíková. Než se ale dostal ke slovu policejní vyjednavač, narkoman si svůj záměr rozmyslel.

Mezitím však policisté získali indicie vedoucí k podezření na trestnou činnost a soud vydal povolení k provedení domovní prohlídky. Při té našli uniformovaní ochránci pořádku zařízení na výrobu drog i s malým množstvím prášku, patrně pervitinu, který zaslali na expertízu.

V domě dále objevili 17letou dívku z Havlíčkobrodska, po které bylo vyhlášeno pátrání. Právě na Havlíčkobrodsko se také vydali k provedení další domovní prohlídky.

Reklama

Výběr článků

Načítám