Hlavní obsah

Mladík dostal za znásilnění školačky sedm let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Krajský soud v Plzni poslal ve čtvrtek na sedm let do vězení Marcela Kindla z Rokycan. Soudci mladíkovi trest uložili za to, že znásilnil svou třináctiletou kamarádku. Současně musí podstoupit ochrannou sexuologickou léčbu.

Článek

Případ se odehrál koncem loňského srpna v Kamenném Újezdě na Rokycansku. Dvaadvacetiletý muž odvedl dívku do domu, zamkl dveře a i přes její protesty a odpor ji znásilnil. Od začátku svou vinu popíral, hrozilo mu až dvanáct let za mřížemi.

Podle spisu dívka patřila do party, se kterou se Kindl seznámil prostřednictvím své přítelkyně. Vycházel s ní podle svých slov normálně, neměl si s ní ale příliš o čem povídat. V inkriminovaný den se prý za ním zastavila, zašli spolu do hospody a poté do domu, kde bydlel. Tam si prý pouze povídali a společně pak odešli. Tvrdil, že se žádného násilí na dívce nedopustil. Krajský soud mu neuvěřil.

Za stejný skutek byl už v minulosti stíhán, od soudu nakonec odešel s podmínkou za vydírání. Kvůli vydírání a znásilnění má být 20. května souzen také u Okresního soudu v Rokycanech v dalším případu, který se podle obžaloby stal v Hrádku u Rokycan. Kindl tam údajně žádal po mladé dívce, aby s ním natáčela porno a sexuálně ho uspokojila.

Reklama

Výběr článků

Načítám