Hlavní obsah

Policisté kvůli opilé ženě zavřeli západ Čech

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté na několika místech Plzeňského a Karlovarského kraje ve středu vpodvečer rozmístili ozbrojené hlídky se samopaly. Pátraly po muži, který byl podle nich podezřelý z vážné trestné činnosti. Dokonce se objevily spekulace, že zabil ženu. Muže večer policisté chytli, ale zjistili, že jde o omyl. Žena, jejíž bezvládné tělo se měl pokoušet vyložit z auta, byla jen silně opilá.

Foto: František Kšajt, Právo

Článek

Svědci kolem čtvrté hodiny policii nahlásili, že viděli muže, jak vynáší z auta spoutanou ženu. Když je spatřil údajně tělo nesl zpět do auta a ujel. Policie zavřela silnice k Plzeňském kraji a obsadila i hraniční přechody a po autě pátrala. Kolem sedmé hodiny muže objevila v jeho domě v obci Svrčovec.

Žádné tělo u něj ve voze však nenašla. Žena, o které se spekulovalo, že je přinejmenším vážně zraněná, byla rovněž ve svém bytě. „Byla silně opilá,“ poznamenala policejní mluvčí Jolana Číhová.

Čtyřiatřicetiletý muž totiž podle ní vypověděl, že ženu naložil do auta za účelem sexu. Pak se vydali do lesa na Klatovsko. „Tam si údajně potřebovala odskočit a při vystupování z auta upadla,“ doplnila mluvčí. Pak jí muž pomohl do auta. Svědky zřejmě zmátlo to, že žena měla na ruce sádru, mysleli si, že je spoutaná.

Po autě pátral i vrtulník a povolány byla i pomoc z Německa.Policisté obsadili všechny silnice v kraji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám