Hlavní obsah

Při nehodě kamiónu a tří aut zahynul muž, další je vážně zraněn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SLANÝ

Při nehodě kamiónu a tří osobních aut na silnici R7 u sjezdu na Slaný zahynul muž. Další, pětadvacetiletý muž má vážné nitrolební poranění, třetí cestující je zraněn lehce, sdělila mluvčí středočeské záchranné služby Nina Šeblová.

Článek

"Ve 14.17 přijala operátorka na dispečinku v Kladně výzvu k dopravní nehodě jednak od obsluhy čerpací stanice Shell a kolemjedoucího řidiče," sdělila Šeblová.

"Na místo jsme vyslali rychlou zdravotnickou pomoc a posádku s lékařem ze Slaného, sanitní vůz z Kladna a požádali jsme také o výpomoc Leteckou záchrannou službu z Prahy. Při nehodě jsme také spolupracovali s Hasičským záchranným sborem a Policií ČR. Jeden muž bohužel na místě podlehl smrtelným zraněním a záchranáři mu již nemohli pomoci," uvedla mluvčí 

Vážně zraněný pacient byl po ošetření letecky dopraven do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, lehce zraněnou osobu dovezla sanitka do nemocnice ve Slaném.

Nehoda se stala po 14:00, na místě zasahovali policisté i hasiči. Doprava v místě nehody je omezena, ve směru na Prahu se vytvořila několikakilometrová fronta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám