Hlavní obsah

Student se zabil skokem z 19. patra vyskoškolské koleje

Právo, Petr Blahuš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na vysokoškolských kolejích v Pátkově ulici v Praze - Tróji spáchal v noci na pondělí sebevraždu jednadvacetiletý student. Asi 40 minut po půlnoci skočil z 19. patra. Smrtelným zraněním na místě podlehl.

Článek

"Policisté byli na místo zavoláni asi po 10 minutách po jeho skoku. Jedná se o studenta české národnosti, ročník 1987. Případ vyšetřujeme zatím jako sebevraždu,“ potvrdil informace Práva mluvčí pražských policistů Ladislav Bernášek.

Podle Jiřiny Ernestové, mluvčí pražských záchranářů, kteří na místo dorazili zároveň s policisty, už mladíkovi nebylo pomoci. "Lékař mohl jen konstatovat, že utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ řekla Ernestová.

Neštěstí v pražských vysokoškolských kolejím v poslední době přibývá. Koncem února například pobodal nožem na vysokoškolských kolejích v Praze 3 na Jarově dvacetiletý student svého o rok staršího kolegu. Příčinou tragédie byla předchozí vzájemná hádka kvůli rušení nadměrným hlukem ze soukromé oslavy na jednom z pokojů kolejí.

Reklama

Výběr článků

Načítám