Hlavní obsah

Policisté šetří úmrtí muže, jehož tělo nalezli v lese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v noci z pátku na sobotu nalezla v lese u Slavičína na Zlínsku mrtvolu sedmačtyřicetiletého muže. Dotyčný pravděpodobně zemřel cizím zaviněním. Případ policisté šetří.

Článek

Podle mluvčího brněnské krajské správy policie Pavla Švába zemřelý muž skonal již minulý pátek v nedaleké obci Štítná nad Vláří. Pohřešován byl až do páteční noci. Policisté nyní vyslýchají svědky a zajišťují důkazní materiál.

O případném pachateli činu nechtěl Šváb zatím hovořit. Podle neověřených informací však policie podezírá z útoku na zemřelého jeho dva známé, kteří prý muže ubili.

Tělo údajně nejprve pohodili v lese poblíž Slavičína, aby se po nějaké době vrátili a mrtvolu zakopali opodál. Při útoku měla být kromě dvou podezřelých i těhotná přítelkyně jednoho z nich. Motiv činu je údajně zatím neznámý. Pokud se podezření potvrdí, pachatelům hrozí za ublížení na zdraví s následkem smrti až patnáctileté vězení.

V krátké době se jedná o druhé násilné úmrtí ve Zlínském kraji. Na konci února nalezl náhodný kolemjdoucí v Buchlovských horách na Uherskohradišťsku tělo pětadvacetileté ženy z Kroměřížska. Policie z její vraždy již obvinila šestatřicetiletý manželský pár z Kroměříže. Motivem jejich jednání byly zřejmě finanční aktivity zavražděné. Pachatelům hrozí až výjimečný trest.

Reklama

Výběr článků

Načítám