Hlavní obsah

Při nehodě na Benešovsku zahynuli dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BENEŠOV
Aktualizováno

Dva mrtvé a tři zraněné si v sobotu vyžádala dopravní nehoda u Bystřice na Benešovsku. Kolize se odehrála na silnici I/3 ve směru na Tábor. Podle mluvčího středočeské policie Pavla Truxy se při ní srazila čtyři osobní auta.

Foto: repro ČT, Novinky

Na silnici I/3 ve směru na Tábor v sobotu havarovaly čtyři automobily.

Článek

"Vyslali jsme na místo dva sanitní vozy a leteckou záchrannou službu z Prahy, kterou jsme ale vzápětí odvolali, protože náš lékař na místě zjistil, že u dvou nejtěžších zranění se bohužel jedná o exitus," řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Podle Janečkové při nehodě zemřeli dva starší manželé, jejiž auto se střetlo s protijedoucím vozem. Celkem na místě havarovala čtyři auta.

Jedna žena skončila se středně těžkým zraněním v nemocnici v pražském Motole, kam ji dopravil vrtulník. Utrpěla zlomeninu ruky a zhmoždění hrudníku.

Při nehodě utrpěla lehčí zranění desetiletá dívka, má pohmožděniny břicha. Spolu se svou matkou, která má zraněnou krční páteř, ji záchranáři odvezli na chirurgickou ambulanci v Benešově. Celková bilance nehody jsou tak dva mrtví a tři zranění, uvedla Janečková. Upřesnila tak původní informace, podle nichž si nehoda vyžádala celkem čtyři zraněné.

Truxa uvedl, že policisté k nehodě vyjížděli před 12:30. Kvůli odstraňování jejích následků bude ve směru na Tábor odkláněna doprava po vedlejších komunikacích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám