Hlavní obsah

Na železničním náspu nalezli zraněného mladíka

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

S vážným vnitřním poraněním byl v neděli dopoledne nalezen na železničním náspu na Nábřeží Jana Palacha v Karlových Varech čtyřiadvacetiletý mladík. Bezvládně ležícího muže objevil vedle kolejí strojvůdce kolem projíždějícího vlaku před půl jedenáctou dopoledne.

Článek

„Zraněného člověka jsme snesli z železničního náspu k sanitce,“ uvedl v pondělí mluvčí karlovarských krajských hasičů František Petr. „Nebylo jasné, zda byl zachycen vlakem,“ dodal.

„Mladík měl vnitřní poranění hrudníku a slinivky,“ uvedl mluvčí karlovarské záchranky Lukáš Hutta. „Převezli jsme jej na chirurgické oddělení karlovarské nemocnice, kde se hned podrobil operaci,“ poznamenal. Podle mluvčí karlovarské nemocnice Zdenky Markové je mladík ve stabilizovaném stavu.

„Pokud nedojde k neočekávanému obratu, je mimo ohrožení života,“ uvedla s tím, že muž v pondělí ještě ležel na ARO. Zranění napovídala, že mladíka skutečně zachytil některý z předešlých projíždějících vlaků. Okolnosti jeho zranění vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám