Hlavní obsah

Záchranáři už sraženou cyklistku neoživili

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOŠNOV

Vážná dopravní nehoda s tragickým koncem se stala v úterý ráno v Mošnově. Při srážce cyklistky s osobním vozem utrpěla žena na kole vážná poranění, který na místě podlehla. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Článek

Neštěstí se stalo po šesté hodině ráno. Záchranářům bylo nahlášeno u ženy těžké zranění s bezvědomím. Na místo proto ihned vyjela ze Studénky sanitka a z Frenštátu pod Radhoštěm posádka s lékařem.

Záchranáři ženu nalezli skutečně v bezvědomí, se zástavou dechu i srdeční činnosti. Zahájili proto resuscitaci, zajistili jí dýchací cesty a provedli další nezbytné úkony pro její záchranu.

„V oživovacích pokusech pokračovali s pomocí přístrojové techniky a podaných léků více než půl hodiny, ale jejich snaha nebyla úspěšná. Třiapadesátiletá žena svým mnohočetným zraněním na místě podlehla. Nehodu vyšetřuje policie,“ řekl mluvčí severomoravských záchranářů Lukáš Humpl.

Reklama

Výběr článků

Načítám