Hlavní obsah

Policie pátrá po muži, který se obnažoval před školačkami

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BENEŠOV

Policisté ve středních Čechách vyšetřují případ výtržnictví. Před hasičskou zbrojnicí v Bystřici u Benešova se v úterý ráno obnažoval před školačkami z místní základní školy neznámý muž. Podle výpovědi dívek se měl muž podobně projevovat i v samotné budově školy.

Článek

Dívky z osmé třídy šly v úterý ráno kolem půl osmé do školy jako každý den. U hasičské zbrojnice potkaly neznámého muže, který jim začal ukazovat svoje přirození.

"Děvčata na nic nečekala a utekla do školy. Muž stejným způsobem o něco později obtěžoval i další tři školačky,“ řekla mluvčí benešovské policie Zuzana Stránská.

Podle výpovědi dívky z první třídy školy, se měl muž pohybovat také v budově školy. "Měl ji chytit rukama kolem krku a bez jediného slova zatlačit na dívčí záchodky. Tam ji pustit a opět beze slova odejít. O hodinu později ho měla vidět ve škole ještě další žákyně,“ doplnila Stránská.

Policisté po muži nyní pátrají. Je mu mezi třiceti až čtyřiceti lety, má 180 až 190 centimetrů vysokou postavu. Má krátké světlé vlasy, oblečen byl do hnědé obnošené bundy, džínových kalhot nebo montérek.

"Policisté případ prošetřují jako podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Žádáme zároveň občany o spolupráci, případné informace k osobě muže mohou lidé nahlásit na lince 158,“ uzavřela Stránská.

Reklama

Výběr článků

Načítám