Hlavní obsah

Po bočním střetu dvou aut zemřel spolujezdec

Právo, jji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HUMPOLEC

Čtyřiapadesátiletý spolujezdec na předním sedadle ve vozidle Škoda Fabia combi přišel o život při pátečním dopoledním střetu dvou osobních aut mezi Humpolcem a Jiřicemi.

Článek

V obou vozech cestovalo celkem šest lidí. Tři z nich utrpěli lehká zranění, včetně šestatřicetileté řidičky vozidla hyundai jedoucího od Humpolce, která zřejmě střet zavinila. K nehodě došlo deset minut po deváté hodině.

„Řidička vozidla hyundai v klesání nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, dostala smyk a vjela do protisměru, kde se bočně srazila s vozidlem Škoda Fabia combi, které jelo od Jiřic,“ uvedla policejní mluvčí Hana Kotková.

Lehká zranění utrpěli ještě další spolujezdec a řidič ve fabii. Škoda byla předběžně vyčíslena na 350 tisíc korun, nehodu dále šetří pelhřimovští dopravní policisté. Místo, kde k tragické nehodě došlo, bylo na tři hodiny uzavřeno, provoz zde byl obnoven až v poledne.

Reklama

Výběr článků

Načítám