Hlavní obsah

Mladík se pokusil zavraždit patnáctiletou dívku

Právo, Novinky, Petr Nový, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VLAŠIM

V neděli odpoledne se ve Vlašimi ani ne osmnáctiletý mladík pokusil zavraždit patnáctiletou dívku. Pobodal ji nožem do břicha. Policie informaci o napadení potvrdila, kriminalisté podezřelého muže zadrželi.

Článek

Informaci o události Novinkám v pondělí potvrdila mluvčí středočeské policie Soňa Budská s tím, že na základě žádosti kriminalistů nebude zatím policie žádné bližší informace sdělovat.

Jiný policejní zdroj pro Právo uvedl, že případ policisté vyšetřují jako pokus o vraždu. „Pachatele jsme zadrželi a zajistili jsme i dostatek důkazů,“ uvedl policista obeznámený s případem.

Dívka byla napadena v neděli kolem páté hodiny odpoledne. "Patnáctiletou dívku jsme převezli na chirurgické oddělení benešovské nemocnice, kde se podrobila operaci. Utrpěla bodné rány v břiše, řezné rány v obličeji a byla podchlazená," řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Reklama

Výběr článků

Načítám