Hlavní obsah

Kamión smetl dvojici přebíhající silnici

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TŘINEC

Na frekventované silnici v Třinci se stala v noci na úterý tragická dopravní nehoda. Kamión zde srazil a usmrtil dva chodce, kteří se pravděpodobně snažili přeběhnout vozovku. Příčiny tragédie vyšetřuje policie.

Článek

Záchranáři přijali informaci o neštěstí po půl jedenácté večer. Podle volajícího srazil kamión u restaurace U Napoleona chodce, který se snažil přeběhnout silnici. Záchranáři na místě nalezli 43letou ženu, která utrpěla vážné poranění hlavy a na místě zemřela.

"Přestože se o její záchranu na místě události pokoušel jeden ze svědků a do příjezdu záchranné služby prováděl oživovací pokusy, žena svým zraněním na místě podlehla," řekl mluvčí severomoravských záchranářů Lukáš Humpl.

Záchranáři se po zásahu vrátili zpět na základnu, ale zanedlouho byli volání zpět. "Policie, která ohledávala místo události, objevila přibližně dvacet metrů od místa, kde ležela sražená žena, zcela mimo vozovku, další tělo," doplnil Humpl.

Jednalo se o muže ve věku 46 let, který byl podle všeho rovněž obětí stejné dopravní nehody. Bohužel i u něj mohla zasahující lékařka již pouze konstatovat smrt následkem těžkého poranění, které utrpěl. Okolnosti tragické události šetří policie.

Během prvních dvanácti listopadových dní bylo v Moravskoslezském kraji usmrceno již pět chodců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám