Hlavní obsah

Krávy napadly herečku Veroniku Kohoutovou

Právo, fk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DRMOUL/MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

Do nepříjemné situace se v pátek ráno dostala mladá herečka Veronika Kohoutová, na kterou zaútočily krávy. Veronika Kohoutová, známá z natáčení pohádek režiséra Zdeňka Trošky, si však jako v pohádce, určitě nepřipadala. Se svým otcem jela autem nakrmit svého koně u Mariánských Lázní a v tom se na silnici vřítilo stádo splašených krav. Chybělo málo a vzájemný střet nohl vyústit v tragédii.

Článek

Asi padesátičlenné stádo krav, které protrhlo ohradník, se valilo po silnici jako obrovský živý parní válec. Poškodilo předek vozu otce herečky, kterou přimáčkly k boku auta a podle slov její matky, která o události Právo informovala, ji zranily. Krávy jsou v majetku Zemědělského družstva v nedalekých Trstěnicích.

Jeho předseda se však odmítl Právu k události vyjádřit s tím, že se o ní bude zajímat až večer, když se vrátí se služební cesty. Policie událost šetří.

"Dne 9.11.2007 krátce před půl osmou ráno přijalo obvodní oddělení PČR Mariánské Lázně oznámení od pětadvacetileté místní ženy. Žena oznámila, že jí stádo skotu v Sekerské ulici v obci Drmoul-Ovčín poškodilo osobní automobil zn. Kia Shuma," uvedla pro Právo chebská policejní mluvčí Stanislava Hojdová

Ve věci je prováděno další šetření. Majitel skotu oznámil policii poškození elektrického ohradníku na pastvině," dodala mluvčí.

Na místo byla vyslána policejní hlídka, která v první řadě zjišťovala zdravotní stav oznamovatelky, následně na místě zajišťovala řízení dopravy a vyrozuměla majitele skotu, jímž je zemědělské družstvo v Trstěnicích. Jeho pracovníci stádo krav zahnali zpět na pastvinu za ohradník.

Kohoutová zřejmě zůstane na pozorování v nemocnici

"Čekáme na výsledek vyšetření dcery, které provedli rentgen nohou a vyšetřili břicho s podezřením na vnitřní krvácení. Dcera byla hospitalizována a zůstane zde na pozorování několik dní," uvedla z Městské nemocnice v Mariánských Lázní matka mladé herečky, Dagmar Kohoutová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám