Hlavní obsah

Škodovka si couvla zpět na přejezd, jeden mrtvý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČÁSLAV

Tragická srážka starší škodovky a osobního vlaku se stala v pondělí před polednem na železničním přejezdu mezi Žleby a Skovicemi na Čáslavsku ve středních Čechách. Nehodu nepřežil jeden člověk, druhého záchranáři letecky transportovali do nemocnice v Praze.

Článek

"Nehoda se stala na přejezdu s výstražnými kříži. Vlak jel na trase z Třemošnice do Čáslavi," řekl mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar. Podle policie již nemohl strojvedoucí vlaku se 40 cestujícími střetu zabránit.

"Škoda 100 přejezd přejela, řidič ale náhle začal couvat. V tom okamžiku se k němu blížil vlak. Podle prvotních informací nebyl ve vlaku nikdo zraněn," řekla mluvčí kutnohorské policie Vendulka Hanzlová.

"Muž, který utrpěl těžké poranění hrudníku, byl záchranáři 35 minut resuscitován. Po 35 minutách byla resuscitace ukončena a lékařem konstatována smrt," řekla Tereza Janečková ze středočeské záchranné služby. Doplnila, že druhého zraněného transportoval vrtulník do nemocnice v Praze na Vinohradech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám