Hlavní obsah

Lupiče usvědčily z krádeže masa zbytky klobás

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Dvaadvacetiletý cizinec, který měl podle soudu do pondělní opustit Českou republiku, se nejspíš rozhodl v Česku zůstat. Při svém nelegálním pobytu asi dostal hlad, a proto se vloupal do prodejny s masem a uzeninami v Mladé Boleslavi. Masných dobrot si však dlouhou neužil, neboť ho strážníci v úterý večer zadrželi u řeky Jizery. Že je skutečně viníkem vloupání, ukázaly zbytky klobás, které u něj muž zákona našli.

Článek

Krádež se stala v noci na úterý v Železné ulici. Lupič rozbil skleněnou výplň výlohy prodejny maso-uzeniny a vnikl dovnitř. Tam ukradl 250 korun v hotovosti a různé druhy klobás a salámů za asi dva a půl tisíce korun. Přitom zničil také výlohu.

"Cizinec se zdržoval v opuštěném karavanu poblíž Jizery a tam ho zadrželi strážníci městské policie. V karavanu se podařilo také zajistit část kradených uzenin," uvedl mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Muž měl podle trestního příkazu soudu opustit Českou republiku do pondělní půlnoci, což neučinil a místo toho kradl. Na druhém obvodním oddělení policie v Mladé Boleslavi si vyslechl podezření z krádeže, poškozování cizí věci a také z maření výkonu úředního rozhodnutí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám