Hlavní obsah

Opilý jeřábník ohrožoval v Praze okolí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Opilý dělník v pátek v Technické ulici v pražských Dejvicích neopatrnou manipulací s jeřábem ohrožoval svoje okolí. Podle policie měl jeřábník na háku zavěšený železný zásobník, kterým postupně zničil armaturu, povalil oplocení stavby a poškodil zaparkované osobní vozidlo.

Článek

Navíc na staveništi ohrožoval asi 20 lidí, které zachránilo jen to, že před zásobníkem včas uskočili, informovala v neděli na webu mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Přivolaný technik podle policie po příjezdu zjistil, že jeřábník, který v kabině usnul, je opilý. Následná dechová zkouška prokázala u muže více než dvě promile alkoholu.

Událost začali vyšetřovat kriminalisté z prvního pražského obvodu. Jeřábník je podle Miklíkové vyšetřován na svobodě a je obviněn z trestného činu obecného ohrožení a z ohrožení pod vlivem návykové látky. Za tento čin mu hrozí to, že bude muset za mřížemi strávit až tři roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám