Hlavní obsah

Řidič kamiónu zničil restauraci, ve které se opil

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VYŠKOV

Netradiční dopravní nehodu způsobenou opilým řidičem, řeší od pátku policisté ve Vyškově. V noci ze čtvrtka na pátek zde místní sedmadvacetiletý řidič z povolání poškodil kamiónem restauraci, ve které se jen několik minut před tím opil.

Článek

"K posilnění alkoholem si muž vybral podnik v Nosálovské ulici. V noci se cestou domů do sousední ulice rozhodl, že přeparkuje kamión stojící před domem. Po usednutí za volant se ale rozhodl, že bude dobré se projet," uvedl vyškovský policejní mluvčí Alois Gryc.

Kolem čtvrté hodiny ráno couval z Nosálovské ulice do Čapkovy tak špatně, že poškodil dopravní značku, sloup s posuvnou bránou a couvací cestu zakončil najetím přes chodník do budovy restaurace, v níž strávil večer.

"Nákladní auto poškodilo střechu a stěnu budovy. Řidič z místa nehody ujel do svého bydliště. Následnou dechovou zkouškou mu policisté naměřili dvě promile alkoholu v dechu," doplnil Gryc. Řidiči policisté zadrželi řidičský průkaz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám