Hlavní obsah

Muž chytil psa za nohy a utloukl ho o zeď domu

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ JIČÍN

Brutální případ utýrání zvířete řeší v těchto dnech kriminalisté na Novojičínsku. Místní devětadvacetiletý muž zde v minulém týdnu doslova ubil psa sousedky o stěnu domu. Při zadržení mu policisté naměřili v krvi přes půl promile alkoholu.

Článek

Událost se odehrála minulý týden ve čtvrtek brzy ráno. Před pátou hodinou vnikl muž v Beskydské ulici v Novém Jičíně za plot rodinného domu své sousedky. Zde uchopil za zadní nohy hladkosrstého pinče jménem Ramon, se kterým opakovaně udeřil o stěnu domu a zídku u schodiště domu.

"Tímto jednáním mu způsobil útrapy a smrtelná zranění neslučitelná se životem, na základě kterých musel být pes utracen. Sedmadvacetiletému majiteli psa tak způsobil škodu ve výši 15 tisíc korun. Trestní stíhání podezřelého je vedeno na svobodě," řekl komisaře novojičínské policie Tomáš Tomšík.

Kriminalisté už muži sdělili podezření ze spáchání trestných činů týrání zvířat, poškozování cizí věci a porušování domovní svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám