Hlavní obsah

Kamera ve směnárně detailně natočila lupiče v akci

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Záběry z bezpečnostní kamery mohou policistům výrazně pomoci při pátrání po neznámém lupiči, který se v pondělí po desáté dopoledne pokusil vyloupit směnárnu v Bezručově ulici v centru Plzně. Ozbrojený lupič si ale nakonec žádné peníze neodnesl. Utekl, když mu pokladní stačila před nosem uzavřít bezpečnostní přepážku.

Článek

"Nestihl ani sdělit žádné požadavky a ze směnárny utekl bez peněz," řekla  Michaela Altmannová z plzeňského ředitelství policie. Při incidentu lupič nikoho nezranil.

Přepadení podle Altmannové oznámil na linku tísňového volání svědek. Operačnímu důstojníkovi řekl, že směnárna ve středu města byla přepadena a pachatel je ozbrojen pistolí. Když dorazili policisté na místo, lupič tam už nebyl.

Podezřelému muži má být 26 až 30 let. Je údajně 175 centimetrů vysoký, má střední postavu. Na sobě měl tmavošedou až černou bundu, modré džíny, na hlavě kšiltovku a na očích zřejmě dioptrické brýle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám