Hlavní obsah

Tři dny věznil muže v bytě

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VLAŠIM

Více než tři dny věznil v bytě třicetiletý muž svého známého ve Vlašimi. Třicetiletý útočník napadl svého pětačtyřicetiletého známého v jeho bytě. Kvůli vzájemným sporům se nepohodli a mladší staršího muže fyzicky napadl . Pak ho v bytě uvěznil.

Článek

"Útočník způsobil své oběti mnohočetné pohmožděniny po celém těle a v obličeji, ale nedovolil mu odejít k lékaři, ani opustit byt, kam za ním pachatel přišel. Uzamkl dveře, aby zamezil odchodu napadeného," řekla Právu mluvčí benešovské policie Zuzana Stránská.

V bytě setrval útočník neoprávněně od 25. února až do nočních hodin 28. února. Teprve v noci poslední únorovou noc se napadenému podařilo z bytu utéci. Jen v trenýrkách utekl na chodbu panelového domu, kde mu pomohl soused, který přivolal policii. Násilník ale zůstal uvnitř a byt museli násilím otevřít přivolaní hasiči.

Agresora zadržela policie a sdělila mu podezření z trestného činu porušování domovní svobody  a omezování osobní svobody.  "Nyní je stíhán na svobodě," dodala Stránská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám