Hlavní obsah

Černého pasažéra vystrnadil z tramvaje až slzný plyn

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pomoc pražských strážníků potřeboval v noci na pondělí revizor v noční tramvaji poté, co jím odhalený černý pasažér odmítal opustit soupravu. Muž se nechtěl pohodlného teplého místa vzdát ani po příchodu strážníků a bránil se vší silou. Nakonec nezbylo strážníkům nic jiného, než proti muži použít slzný plyn.

Článek

Vše se odehrálo před druhou hodinou ráno. Revizor nejdříve opilého muže k opuštění tramvaje slovně vyzval, ten se na něj však obořil a zůstal sedět. Kontrolor si proto přivolal na pomoc strážníky.

"Opilému muži nakonec museli z tramvaje pomoci s pomocí donucovacích prostředků. Vyváděný muž se vzpíral, zapřel se o dveře tak, že znemožnil jejich uzavření v zastávce, na kterou odmítl dobrovolně vystoupit," uvedla mluvčí pražské městské policie Radka Waitová.

Strážníci donutili muže opustit tramvaj ve chvíli, kdy do vzduchu nastříkali nepatrné množství slzného plynu. Potom se muž pustil madla a rychle vyskočil z tramvaje, která mohla pokračovat do další zastávky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám